Martin uitsnede

Martin Heuzeveldt

Ondernemen met aandacht voor mensen en munten!
Zet mij in een onderneming met veranderbehoefte en ik ga met veel enthousiasme aan de slag! Ik heb meerdere organisaties op- en uitgebouwd, waaronder Zone3, waarmee ik wel durf te zeggen dat ik een voorloper was op sociaal ondernemerschap. Ik heb oog voor zowel de organisatiedoelen als de medewerkers. Mensen die mij goed kennen, omschrijven mij als een strategische denker die creatief en gedreven zijn doelen bereikt en verbindt.

Mijn toegevoegde waarde ligt vooral in het op- en uitbouwen of veranderen van een onderneming, project of afdeling, ik ondersteun graag bij het succesvol van de grond krijgen van initiatieven, om het vervolgens goed lopend over te kunnen dragen aan de “volgende lichting”. Ik start dan zelf graag weer met een nieuw project, vandaar dat ik in 2016 ben gestart als Interim Manager om telkens weer nieuwe uitdagende paden in te slaan, dit geeft mij de meeste voldoening en energie! Kom ik binnenkort wellicht uw organisatie uit de brand helpen?

Competenties:

  • Strategisch sterk: ervaring met en visie op het op- en uitbouwen van organisaties
    Bijvoorbeeld: In 10 jaar tijd heb ik Stichting Zone3 uitgebouwd van een subsidie gestuurde stichting (2006 omzet 1.2 mln. waarvan 900K subsidie) met 40 FTE naar een sociale onderneming (2015 omzet 5.8 mln. waarvan 20K subsidie) met 200 FTE.
  • Creatief, Pro-actief, Bouwend, Innoverend: altijd op zoek naar kansen en alternatieve mogelijkheden 
    Bijvoorbeeld: Het van de grond af opbouwen van een nieuwe organisatie  in een nieuw marktsegment (Lockerbox) resulterend in een marktleiderspositie
  • Motiverend en verbindend: mensen serieus nemen en meenemen in veranderingen is essentieel in mijn werkwijze
    BijvoorbeeldOnder andere bij Zone3 en bij Lockerbox heb ik altijd een voortrekkersrol vervuld en kreeg ik mensen snel mee in mijn enthousiasme.

In een breed netwerk werk ik samen met professionals met verschillende achtergronden, expertises en ervaringen. In het netwerk bevinden zich onder andere organisatieadviseurs, HRM-specialisten, kwartiermakers, projectmanagers, interim-managers en coaches.